Flisearbejde i din bolig eller erhvervsejendom

Kunne du tænke dig at få lagt nye fliser i din bolig, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til dit flisearbejde? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Max Montage ApS tilbyder vi blandt andet flisearbejde for både private kunder såvel som erhvervskunder i Næstved, Slagelse, Vordingborg og andre omkringliggende områder.

Vi står klar til at løse lige netop din opgave, uanset om du skal have lagt nye fliser i:​

  • ​Gangen
  • ​Bryggerset
  • ​Køkkenet
  • Badeværelset
  • ​Stuen
  • Andre steder i boligen

Derfor skal du lade os stå for dit flisearbejde

Der er en række fordele ved at vælge at lade lige netop vores firma stå for dit nye flisearbejde. Vi vægter kvalitet utroligt højt, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få en flot flisebelægning, der kan holde i rigtig mange år. Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser på lægning af fliser, således at du selv slipper for at stå for belægningen, samtidig med at du kan få et professionel resultat til en pris, der er til at betale.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med dit kommende flisearbejde, har du nogle spørgsmål omkring de forskellige muligheder, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 50 69 09 66 for en uforpligtende dialog, men du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail info@maxmontage.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med et uforpligtende tilbud eller en besvarelse på din henvendelse inden for ganske kort tid. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Max Montage ApS

Fodbygårdsvej 131

4700 Næstved

​CVR: 38299360

Vi er medlem af​

Kontakt

Tlf.: 50 69 09 66

E-mail: info@maxmontage.dk